• nl
  • en

Memo wall

Memo wall

LEAVE A MESSAGE

Iemand gezien bij Bar Buka en wil je daarmee in contact komen? Zoek je een stapmaatje of wil je een algemeen oproepje plaatsen, laat dan hier een bericht achter.

Laat hier je bericht achter

Cecilia Shanty
Gaat de Speed Date op 19 mei aanstaande vanaf 16.00 uur nog door? Zo nee, wat is hier de reden/wat zijn de redenen, dat het afgelast is? Zo ja, wat is de reden, dat het niet meer op de agenda vermeld staat?

Bar Buka:
Beste Cecilia, komende zondag gaat onze speeddate middag zeker nog door, vanaf 13.30 bij ons in de bar. Alle tickets zijn inmiddels uitverkocht. Er volgen nog meerdere speeddate middagen, houd onze website en social media in de gaten!

De Regenboog Groep

Bericht:
Word LHBT+ vrijwilliger!

Neem haar mee, naar je favoriete kroeg, een queer-film, eten met andere vrouwen of naar een gay-missverkiezing.
Laat vrouwvriendelijke Amsterdam zien aan iemand die de weg nog niet kent. Of ga eens lang en leg je oor te luister. Kortom word LHBT+-vrijwilliger bij De Regenboog Groep.

Vrijwilligerswerk

We stellen jou graag voor aan een Amsterdamse. Een vrouw die van vrouwen houdt en die zich verloren voelt in de stad. Een gevluchte lesbienne bijvoorbeeld of een vrouw met psychische problemen. Ze heeft behoefte aan een luisterend oor voor persoonlijke zaken die zij met niemand anders kan bespreken. Of wil plekken leren kennen waar zij tot nu toe alleen van kon dromen.

Wat we vragen

Regenboog LHBT+-vrijwilliger ben je een paar uur per twee weken. In die tijd help je een vrouw om zichzelf en haar omgeving beter te leren kennen. Je bent een positieve doorzetter en je deinst niet terug als het niet goed met haar gaat. Je viert successen en kan de ander goed in haar waarde laten.

Iets voor jou? Meld je aan!

www.deregenboog.org/vrijwilligerswerk-amsterdam
of bel 020  53 17 600