• Nederlands
  • Engels

Memo wall

Memo wall

LEAVE A MESSAGE

Iemand gezien bij Bar Buka en wil je daarmee in contact komen? Zoek je een stapmaatje of wil je een algemeen oproepje plaatsen, laat dan hier een bericht achter.

Laat hier je bericht achter

Bericht Verwey-Jonker Instituut:

Het Verwey-Jonker Instituut onderzoekt hoe de overheid als werkgever omging met  homoseksualiteit in de periode 1945-1971.

Wat voor beleid hadden gemeenten en ministeries? Weerden zij  kandidaten vanwege homoseksualiteit? Of werden er mensen ontslagen vanwege die reden? Heeft u ervaringen als sollicitant of ambtenaar (in spe)? Heeft u op personeelszaken van de lokale of landelijke overheid gewerkt, en vanuit die functie herinneringen? Mail dan naar de onderzoekers van het Verwey-Jonker instituut op:

homodiscriminatie-ambtenaren@verwey-jonker.nl 

of bel met Tara Jibodh: M: 06-34738648 bij het Verwey-Jonker Instituut.

We zijn benieuwd naar verhalen van mannen én vrouwen. Zie voor meer informatie: https://www.verwey-jonker.nl/nieuws/homodiscriminatie-personeelsbeleid-overheid-1945-1971

 

Bericht Iena:

Lieve Bar Buka’s,

ik heb een vraagje, ik zou zo graag eens voorbij (en binnenkomen) helaas gaat dit niet door mijn PTSS. Ik ben bezig met een actie om geld bij elkaar te krijgen om mijn pup tot ptss hulphondje te kunnen opleiden. Kunnen jullie hier iets in betekenen, of hebben jullie ideeen.
Het zou voor mij weer een leven kunnen betekenen, zodat ik weer eens naar Amsterdam zou kunnen komen en gewoon lekker binnenstappen voor een drankje praatje en knuffel.

Mocht je me willen ondersteunen. Dat kan via mijn Facebook actie

Heb je geen Creditcard???
Het mag ook zo:
Het Rekeningnummer IBAN: NL18 INGB 0004 7598 74 tav
St Bultersmekke Assistancedogs te Hilversum
Onder vermelding van: opleiding assistentiehond Tanghe/Giulia

Heel hartelijk bedankt xx

Bericht Gerda:

IF SOMEONE BELIEVES IN YOU, AND YOU BELIEVE IN YOUR DREAMS, IT CAN HAPPEN!
Twee prachtige vrouwen ontmoeten elkaar in Dortmund en raken tot over hun oren verliefd. Al snel blijkt dat ze ,behalve elkaar, ook de wereld willen ontdekken. Rachel (30) is Nederlands, Ayse (32) is Duitse.
Ze verkopen al hun bezittingen en banen worden opgezegd. Op 21 augustus 2019 is de dag van vertrek aangebroken, ze vliegen vanaf Berlijn met als eerste bestemming Singapore.

De avonturen van Rachel en Ayse zijn te volgen via hun levendige Instragram account: life.of.rachelandayse

Hartelijke groet aan alle fijne meiden van Barbuka! Gerda Vening (moeder Rachel), dalex@live.nl

Bericht De Regenboog Groep:

Word LHBT+ vrijwilliger!

Neem haar mee, naar je favoriete kroeg, een queer-film, eten met andere vrouwen of naar een gay-missverkiezing.
Laat vrouwvriendelijke Amsterdam zien aan iemand die de weg nog niet kent. Of ga eens lang en leg je oor te luister. Kortom word LHBT+-vrijwilliger bij De Regenboog Groep.

Vrijwilligerswerk

We stellen jou graag voor aan een Amsterdamse. Een vrouw die van vrouwen houdt en die zich verloren voelt in de stad. Een gevluchte lesbienne bijvoorbeeld of een vrouw met psychische problemen. Ze heeft behoefte aan een luisterend oor voor persoonlijke zaken die zij met niemand anders kan bespreken. Of wil plekken leren kennen waar zij tot nu toe alleen van kon dromen.

Wat we vragen

Regenboog LHBT+-vrijwilliger ben je een paar uur per twee weken. In die tijd help je een vrouw om zichzelf en haar omgeving beter te leren kennen. Je bent een positieve doorzetter en je deinst niet terug als het niet goed met haar gaat. Je viert successen en kan de ander goed in haar waarde laten.

Iets voor jou? Meld je aan!

www.deregenboog.org/vrijwilligerswerk-amsterdam
of bel 020  53 17 600