• Nederlands
  • Engels

Reserveren

Reserveren

Dineren?

Maandag en dinsdag werken wij samen met Stien & Stien. Twee meiden uit de community die elke dag een wisselend gerecht hebben.

Woensdag t/m zondag hebben wij een Shared dining menu. Dit kost 20 euro per persoon voor 5 gerechtjes (inclusief dessert) per persoon en elk los gerechtje extra kost 5 euro per stuk. De keuken is open van 18.00u tot 21.00u, dus zorg dat je op tijd bent!

Zie hieronder onze menukaarten:

Shared dining

Bar Buka shared dining (2)

High beer en high wine?

De high beer/high wine kost 20 euro per persoon en deze kan je boeken tot 18.00u.

Je krijgt 3 verschillende biertjes/wijntjes en diverse lekkere hapjes.

Zie hieronder onze menukaart:

High beer

High beer (1)

High wine

High wine

Overige vragen over reserveren?

Kan ik met meer dan 4 personen reserveren? Door de overheid is bepaald dat je niet met groepen mag reserveren. Gelukkig zijn wij één grote groep, dus je kan altijd nog jouw vriendinnen een eigen tafel laten reserveren.

Kan ik ook gewoon langskomen als ik in de buurt ben? Je mag aan de deur reserveren, maar vol=vol! Je kunt ook altijd even bellen/mailen/whatsappen of er plek is.

Kan ik ook met een allergie bij jullie komen eten? Natuurlijk! Zorg wel dat je dit via het reserveringssysteem en/of via een mailtje doorgeeft. Zo kunnen wij op tijd alles uitzoeken voor jou.

Mijn datum/tijdstip staat niet meer tussen de mogelijkheden als ik wil reserveren, wat nu?  Door de 1.5m regel kunnen wij 18 mensen in onze bar kwijt. Ons systeem sluit automatisch wanneer we vol zitten. Je kunt op de dag zelf even checken of er een plekje vrij is gekomen.