Bar Buka Boot

Bar Buka Boot

Amsterdam Pride 2022

The place to be

Na twee jaar lockdown kan Pride Amsterdam eindelijk weer uitbundig gevierd worden. Op zaterdag 6 augustus vaart Bar Buka mee met de Amsterdam Canal Pride, een uniek evenement dat duizenden bezoekers trekt. Wij willen hier een fantastisch ervaring neerzetten en om dit mogelijk te maken zijn wij op zoek naar bedrijven en organisaties die ons willen sponseren.

Amsterdam Canal Pride 2022

De Amsterdam Pride is een van de grootste evenementen in Europa. Eén van de hoogtepunten tijdens dit meerdaagse event is de Canal Parade, een kleurrijk spektakel van 80 verschillende boten die door de grachten varen en duizenden kijkers aantrekt.

Het thema dit jaar is ´My gender, my pride´. De strijd die de afgelopen jaren is gevoerd, stond vooral in het teken van ‘mogen houden van wie we willen’, en het is nu tijd om de focus te verbreden naar het ‘mogen zijn hoe we ons voelen’. Wij willen tijdens Amsterdam Pride 2022 de mooiheid en diversiteit van de lesbische community laten zien. Bij Bar Buka is zijn wie je bent goed genoeg, ongeacht hoe je eruitziet of hoe je jezelf identificeert. Het gevoel van saamhorigheid, gezelligheid en plezier in de bar willen wij nabootsen op onze boot. Wij bouwen een runway op de boot met daarop een replica van de bar. Aan deze bar zullen verschillende gasten vanuit de community aanschuiven. Van butches tot femmes en androgynous lesbiennes, tot lipstick lesbians en transvrouwen. Iedereen is van harte welkom. Zo willen wij de rijke diversiteit binnen onze community laten zien. Ons boot concept heet daarom ook “WHERE GIRLS MEET”. Je neemt als het ware een “kijkje” in onze bar. Kom sfeer proeven in de nieuwste lesbienne bar van Nederland!

SPONSORSAMENWERKING

Wij gaan graag een samenwerking met u aan om onze boodschap tijdens de Pride te waarborgen en van onze boot een onvergetelijk event te maken. Wij stellen de volgende sponsormogelijkheden voor, inclusief tegenprestaties van onze kant:

SPONSOR €250 TOT €2.000,-

 • Post over uw bedrijf/organisatie op onze social media kanalen met meer dan 5.000 volgers
 • Social media vermeldingen (website, nieuwsbrief, instagram, facebook + mogelijkheid van uw flyers achterlaten in onze bar)
 • Uw promotiemateriaal in 130 goodie bags van de meevarenden (denk aan flyers, visitekaarten, kortingsbonnen, sample producten etc.)
 • Tijdens een pre-borrel worden alle sponsors benoemd in een dankwoord
 • Sponsoring als onderdeel van het MVO-Beleid

SPONSOR €2.000,- OF MEER

 • Uw logo/naam aan weerszijde van onze boot tijdens de Canal Parade, een event dat duizenden bezoekers aantrekt*
 • Twee boot tickets t.w.v. €170, bijvoorbeeld om zelf mee te varen of weg te geven aan vrienden, gasten of uw personeel
 • Twee Bar Buka waardebonnen t.w.v €75 voor een avondje uit
 • Post over uw bedrijf/organisatie op onze social media platform met meer dan 5.000 volgers
 • Social media vermeldingen (website, nieuwsbrief, instagram, facebook + mogelijkheid van uw flyers achterlaten in onze bar)
 • Uw promotie materiaal in 130 goodie bags van de meevarenden (denk aan flyers, visitekaarten, kortingsbonnen, sample producten etc.)
 • Tijdens een pre-borrel worden alle sponsors benoemd in een dankwoord
 • Sponsoring als onderdeel van het MVO-beleid

Door sponsoren kunnen wij de boot toegankelijk houden voor meevarenden en kunnen wij dit unieke evenement kostendekkend maken. Heeft u zelf een idee om op een manier bij te dragen, wilt u een ander bedrag sponsoren of bovenstaande mogelijkheden bespreken, neem dan contact op via connect@barbuka.nl.

*Disclaimer: Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan een logo/naam vermelding tijdens de Pride. Mocht u geïnteresseerd zijn in sponsoren boven de €2.000,- of meer, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Follow us on Instagram

@BarBukaAmsterdam