• Nederlands
  • Engels

Home

Bar Buka Amsterdam

Eindelijk een nieuwe vrouwenbar in de Amsterdamse Pijp. Wij nemen het leven met een lach en zijn een thuishaven voor iedereen. Da’s niet zo gek, want Buka betekent ‘open’ in het Indonesisch. Bij ons drink je je favoriete drankje aan de bar of kom je na een drukke dag een afzakkertje halen. Ons fingerfood staat voor je klaar en we schenken je graag onze signature cocktail.

#Where Girls Meet

Bij Bar Buka willen we vrouwen bij elkaar brengen en met elkaar in contact brengen. Wij weten hoe fijn het is om een centrale plek te hebben waar je volledig jezelf kunt zijn en met gelijkgestemden in de meerderheid bent. Wij willen niet alleen gasten uit Amsterdam aantrekken, maar ook uit andere delen van Nederland en de wereld. Bij ons is zijn wie je bent goed genoeg. We doen niet aan een fancy dress-code of een streng deurbeleid. We geloven in respect voor elkaar.

Good vibes only!

We kijken er naar uit om je in onze bar te zien.

Good vibes only.

We kijken er naar uit om je in onze bar te zien.

Volg ons op social media

instagram

Where girls party

Er worden regelmatig foto’s gemaakt in Bar Buka. Deze foto’s posten we ook online.

#Where girls go to events

Bij Bar Buka organiseren wij regelmatig events. Voor vrouwen door vrouwen. Scroll door onze Facebook events to see what´s going on!

Bekijk onze events

DEEL JOUW BAR BUKA ERVARING

instagram Volg ons op instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow

INFO? VRAAG? FEESTJE GEVEN?

Heb je een vraag, suggestie, op- of aanmerking? Wil je je verjaardag vieren bij Bar Buka of heb je een ruimte nodig voor een klein event in onze vrouwenbar? Dan horen wij dat graag!
Voor meer informatie over onze bar, kun je contact met ons opnemen via connect@barbuka.nl

#Where girls find us

Wij zijn gevestigd op de Albert Cuypstraat 124
in de Amsterdamse Pijp

Amsterdammers! Kom lekker op de fiets.

Metro 52 (halte: De Pijp)

Tram 3, 12 & 24 (halte: De Pijp)
Tram 4: (halte: Stadhouderskade)

Bus 246 (halte: 2e Van der Helststraat)

BIj het Marie Heinekenplein heb je APCOA PARKING (24/7). Parkeren kan na 22.00 uur op de Albert Cuypstraat. Op zondag kun je gratis voor de deur parkeren.

Bij ons ga je ’s avonds als een raket, maar je kunt ‘m nog niet kwijt.

Kijk voor meer informatie op 9292.nl.

Frequently Asked Questions

Bar Buka wil bekend staan als vrouwenbar, maar iedereen is welkom, uiteraard ook mannen.

Of je nu alleen komt of met een groep, voel je welkom in onze bar! We bieden A-merk producten, Heineken tapbier, diverse speciaal bieren en cocktails. Ook kun je barfood bij ons bestellen. Je kunt plaatsnemen aan de bar of aan een tafeltje. In het weekend halen we de tafeltjes weg zodat er ook gedanst kan worden. We zijn geen club of restaurant, maar een café in een woonomgeving, qua geluid hebben we te maken met maximale volume limieten.

Onze vrouwenbar wordt bezocht door vrouwen van alle leeftijden en uit allerlei delen uit het land/wereld. Het verschilt natuurlijk per avond, dus kom langs en oordeel zelf 😉

Bar Buka is niet exclusief af te huren. Wel kunnen we een deel van onze bar beschikbaar maken voor jouw feestje, kun je een pitcher of per fles bestellen.

We kunnen altijd leuke personen voor ons barteam gebruiken. Ervaring en Nederlands sprekend zijn gewenst. Neem contact op met connect@barbuka.nl voor meer informatie.